Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Mască neagră de curăţare Perfect Skin Mărește

Mască neagră de curăţare Perfect Skin

500031

27,90 lei

37,90 lei

Informații

Absolutny must have pentru curățarea și hrănirea tenului, cu puternice efecte antioxidante și anti-îmbătrânire. Încă din prima zi de folosire pielea ta va redobândi vitalitatea și strălucirea.

Mască neagră pentru curățare pe baza ingredienților activi, inclusiv cărbune, argint și cupru coloidal, este un program intensiv de refacere pentru pielea ta – în același timp regenerează pielea oferindu-i valoroase vitamine, aminoacizi și minerale..

O rețetă foarte bogată de ingrediente cu acțiune intensă face, că masca curăță profund pielea, elimină toxinele și alte impurități, hrănește, ajută în producerea de colagen, stimulează reînnoirea celulelor prevenind la îmbătrânirea prematură a pielii.

 • Curăță profund și elimină toxinele
 • Deblochează porii pielii, elimină punctele negre
 • Previne la îmbătrânirea prematură a pielii
 • Îmbunătățește fermitatea ei și încordarea
 • Oferă tenului vitalitate naturală
 • Pentru fiecare tip de piele

Nu conține conservanți

Ingrediente activ

Cărbune activ – eficace absoarbe toxinele, deblochează și îngustează porii pielii. Reglează secreția de sebum, matifiează pilea. Îmbunătățește tonusul pielii redându-i netezimea și fermitatea.

Argint coloidal – ajută la procesele de regenerare ale pielii, acționează antibacterian și antitoxic.

Cupru coloidal – acționează ce dezinfectant, îmbunătățește fermitatea pielii , ajută în producerea de colagen și reînnoirea celulelor.

Argilă de betonită – foarte eficientă argilă terapeutică cu proprietăți de curățare, îndepărtează impuritățile și toxinele, îmbunătățește asimilarea vitaminelor și a mineralelor.

Spirulina – sursa a multor aminoacizi valoroși, minerale, vitamine A, E, K și din grupa B. Acționează ca antioxidant, calmant și antialergic. Are un efect pozitiv asupra tenului acneiform și pielii grase, reglementează activitatea glandelor sebacee, ameliorează circulația în vasele mici de sânge, conferă fermitate și îmbunătățește tonusul pielii.

Extract din floare de gălbenele – sursă bogată în carotenoide și flavonoide. Acțiune astringentă și de curățare și benefice pentru regenerarea pielii distruse, aspre.

Extract din fructe de grenade – ameliorează imperfecțiunile pielii, o hidratează și hrănește. Clasificat ca un antioxidant foarte eficient, stimulează activitatea fibroblastelor, responsabile pentru producerea de colagen și elastină . Nivelează ridurile micii și contribuie la întărirea epidermei.

Rozmarin – are activitate bactericidă, dezinfectant și antiinflamator, perfect hrănește pielea grasă și acneiformă și matură datorită proprietăților antioxidante și anti rid.

Plaqueminier – acționează astringent, antiinflamator, hrănitor, antibacterian.

Rhamnose – îmbunătățește procesele de regenerare în structura pielii, stimulează la lucru fibroblastele , hidratează profund pielea.

Extract din turmeric – acțiune antiseptică și antiinflamatorii, hrănește, previne secreția excesivă de sebum.

Extarct din ceai verde –acțiune antitoxică prevenind la îmbătrânirea prematură a pielii, regenerează și tonifică, ajută la tratarea acneei și coșurilor cutanate.

Cucumis Sativus Fruit Extract – Cucumber – Extract din castravete – are proprietăți de netezire, liniștire, înmuiere și hidratare. Bogat în antioxidanți, vitamina C și K, protejează remarcabil și hrănește pielea.

 1. Folosire: Măsurate 2 lingurițe de mască și se toarnă în farfurie
 2. Măsurate 3-4 lingurițe de apă potabilă sau minerală sau soluție micelară și adăugat în vasul cu o mască măsurată.
 3. Se amestecă bine și se așteaptăpână când masca va absorbi apa.
 4. Se spală bine fața, se aplică masca cu mișcări circulare, delicat masând pielea, se întinde pe toată fața evitând ochi și gura, lăsând să acționeze în jur de 15 minute.
 5. Pulverizați fața cu apă, astfel încât masca să nu se usuce. Masca după uscare provocă iritarea pielii.
 6. După 15 minute clătiți masca cu apă caldă dar nu cu apă fierbinte.
 7. Clătiți fața cu lichid micelar pentru a restabili pH-ul corect pe piele

Ambalaj

50g, suficient pentru 5 tratamente.

30 alte produse din aceeași categorie: