Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Condiţioner pentru întărirea părului Mărește

Condiţioner pentru întărirea părului

500018

(Conditioner - Strengthening), vol. 200 ml
întăreşte efectul şamponului, conferă părului elasticitate, stimulează creşterea lui, facilitează pieptănatul.

More details

26,90 lei

Informații

PERFECT HAIR – linie destinată pentru păr, care în rețetele sale folosește cercetările efectuate de ani de zile asupra eficacității efectelor de vindecare ale plantelor și ierburilor.


Condiționer reparator pentru păr cu extract din  rădăcina calamusului adâncește acțiunea șamponului. Redă elasticitate, întărește părul și ușurează pieptănatul.

  • Acționează ca întăritor, împotriva mătreței, stimulează procesul de creștere și vitalitatea, previne căderea părului, îmbunătățește condiția fizică, redă strălucire.

Ingrediente activ

Extract din rădăcina calamus îmbogățit cu extract din saw palmetto - acțiune intensivă fortifiantă, previne căderea părului, stimulează procesul de creștere, acționează împotriva mătreței și secreției de sebum, îmbunătățește circulația sanguină a scalpului.

Folosire

Aplicați o cantitate mică de balsam pe părul curat, umed, întindeți pe întreaga lor lungime și lăsați să acționeze timp de 1-2 minute. Apoi clătit cu apă.

Ambalaj

Cantitate 200 ml

Recomandări

Având ca scop obținerea unui efect mai bun, după aplicarea condiționerului reparator spălați părul cu șampon pentru întărirea părului Perfect Hair (500014).

30 alte produse din aceeași categorie: