Urmăriţi-ne pe Facebook

Condiţioner pentru păr uscat şi deteriorat

500016

26,90 lei

Informații

PERFECT HAIR – linie destinată pentru păr, care în rețetele sale folosește cercetările efectuate de ani de zile asupra eficacității efectelor de vindecare ale plantelor și ierburilor. Pentru preparatele noastre pentru păr cel mai important este… părul.


Balsam de regenerare pentru păr uscat și deteriorat cu extract din In îngrijește eficient părul vopsit, protejează culoarea, îi dă moliciune, ușurarea pieptănatul.

Ingrediente activ

Extract din ln cunoscut fiind pentru proprietățile benefice de vindecare. În compoziția sa, printre altele, acizi grași nesaturați prețioși (linoleic,  stearic și altele), vitamina E, proteine, carbohidrați, acizi organici și aminoacizi și multe alte substanțe.


Extract natural de in, întărit cu ulei din măsline precum și proteine din lapte regenerează profund, umple microdamagii în structura firelor de păr, hidratează firele de păr, făcând părul să devină puternic, strălucitor, elastic și natural moale la atingere.

Folosire

Aplicați o cantitate mică de balsam pe părul curat, umed, întindeți pe întreaga lor lungime și lăsați să acționeze timp de 1-2 minute. Apoi clătiți cu apă.

Ambalaj

Cantitate 200 ml

Recomandări

Pentru obținerea unui efect mai bun, înainte de aplicarea balsamului de regenerare, spălați părul cu șampon pentru păr uscat și deteriorat cu extract din In Perfect Hair (500012).

30 alte produse din aceeași categorie: