Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Condiţioner pentru păr vopsit Mărește

Condiţioner pentru păr vopsit

500015

16,90 lei

26,90 lei

Informații

PERFECT HAIR – linie destinată pentru păr, care în rețetele sale folosește cercetările efectuate de ani de zile asupra eficacității efectelor de vindecare ale plantelor și ierburilor. Pentru preparatele noastre pentru păr cel mai important este… părul.

Balsam de regenerare pentru păr vopsit cu extract natural din cimbru îngrijește eficient părul vopsit, protejează culoarea, redă moliciune, ușurează pieptănatul.

Ingrediente activ

Extract din cimbru datorită proprietăților sale benefice, printre altele, bogăția de flavonoide și acizi organici. Conținut în preparatele noastre naturale extractul  de cimbru, îmbunătățește în mod eficient condiția fizică a  părului, regenerează în profunzime redând strălucire.


Uleiul de măsline și acidul lactic completează perfect funcționarea rețetei făcând, că firele părului tău vor fi hrănite, pline de strălucire și își vor menține culoarea frumoasă.

Folosire

Aplicată o cantitate mică de balsam pe părul curat, umed, întindeți pe întreaga lor lungime și lăsați să acționeze timp de 1-2 minute. Apoi clătiți cu apă.

Ambalaj

Cantitate 200 ml

Recomandări

Pentru obținerea unui efect mai bun , înainte de aplicarea balsamului de regenerare, spălați părul cu șampon pentru păr vopsit cu extract din cimbru Perfect Hair (500011).

30 alte produse din aceeași categorie: