Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Șampon pentru întărirea părului Mărește

Șampon pentru întărirea părului

500014

16,90 lei

26,90 lei

Informații

PERFECT HAIR – linie destinată pentru păr, care în rețetele sale folosește cercetările efectuate de ani de zile asupra eficacității efectelor de vindecare ale plantelor și ierburilor.


Șampon întăritor pentru păr cu extract din  rădăcina calamusului. îngrijește și întărește părul. Acționează stimulând creșterea părului și previne pierderea lui. Acționează împotriva mătreței și îmbunătățește circulația sanguină a scalpului. Restabilește părului vitalitatea și strălucirea.

  • Acționează ca întăritor, împotriva mătreței, stimulează procesul de creștere și vitalitate, previne la căderea părului, îmbunătățește condiția fizică, redă strălucire.

Ingrediente activ

Extract din rădăcina calamusui îmbogățit cu extract din saw palmetto - acțiune intensivă fortifiantă, previne căderea părului, stimulează procesul de creștere, acționează împotriva mătreței și secreției de sebum, îmbunătățește circulația sanguină a scalpului.

Folosire

Aplicați șamponul pe părul umed, masați delicat, până la obținerea spumei. Apoi clătiți cu apă caldă. În caz de nevoie repetați activitatea.

Ambalaj

Cantitate 250 ml

Recomandări

Pentru obținerea unui efect mai bun, după spălarea părului, aplicați  balsamul pentru părul vopsit cu extract de calamus Perfect Hair (500018)

30 alte produse din aceeași categorie: