Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Șampon pentru păr vopsit Mărește

Șampon pentru păr vopsit

500011

16,90 lei

26,90 lei

Informații

PERFECT HAIR – linie destinată pentru păr, care în rețetele sale folosește cercetările efectuate de ani de zile asupra eficacității efectelor de vindecare ale plantelor și ierburilor. Pentru preparatele noastre pentru păr cel mai important este… părul.

Șampon pentru părul vopsit cu extract natural din cimbru curăță delicat părul vopsit, nu îndepărtează pigmentul, ajută la menținerea unei profunde și intensive culori și a luciului natural. Protejează culoarea, dă luciu.

Ingrediente activ

Extract natural din cimbru – o sursă bogată de  flavanoide, vitamine și minerale (fier, calciu, seleniu, mangan, potasiu, magneziu). Perfect îmbunătățește  condiția și structura părului, întărește rădăcinile părului, sprijină creșterea corespunzătoare.

Folosire

Aplicați șamponul pe părul umed, masați delicat, până la obținerea spumei.  Apoi clătiți cu apă caldă.  În caz de nevoie repetați activitatea...

Ambalaj

Cantitate 250 ml

Recomandări

Pentru obținerea unui efect mai bun, după  spălarea părului, aplicați  balsamul pentru părul vopsit cu extract de cimbru Perfect (500015)

30 alte produse din aceeași categorie: