Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Pudră de perle în capsule Mărește

Pudră de perle în capsule

368125

Fă cunoştinţă cu efectul uimitor al perlelor sub formă de pulbere - acum în calitate de supliment de la Blue Nature!

Pearl Powder este o pulbere de perle în proporţie de 100%.

More details

59,90 lei

79,90 lei

Informaţii

Pearl Powder de la Blue Nature este o pulbere de perle în proporţie de 100%, care este o substanță bioactivă obținută din perle produse din moluște de râu. Aceasta este o sursă naturală de calciu sub forma unui complex de calciu și proteine ușor asimilabil de organism. Pulberea de perle este una dintre cele mai renumite substanțe din medicina chineză utilizate de sute de ani pentru a menține sănătatea și tinerețea. Este o substanță care acționează multilateral a cărei proprietăți au fost confirmate de numeroase teste clinice și descrise în numeroase publicații medicale.

Acțiunea multilaterală a pulberii de perle:

Acţiunea asupra sănătăţii:

 • Întăreşte structura osoasă, creşte densitatea osoasă, stimulează creșterea oaselor
 • Consolidează sistemul nervos, atenuează stresul, previne nevrozele
 • Reglează sistemul imunitar
 • Stimulează circulația sângelui, reglează tensiunea
 • Îmbunătăţeşte vederea
 • Prezintă o acțiune antiinflamatoare
 • Reduce riscul apariției bolilor de inimă, diabetului și cancerului
 • Îmbunătățește memoria, stimulează capacitatea intelectuală
 • Îmbunătățește performanța sexuală
 • Favorizează funcționarea hormonilor feminini
 • Favorizează pierderea în greutate și micșorarea țesutului adipos din organism, reglează metabolismul

Acțiune de întinerire (nutri-cosmetic)

 • Scade categoric procesul de îmbătrânire
 • Hrănește pielea din interior
 • Favorizează hidratarea și metabolismul celulelor pielii
 • Restabilește elasticitatea pielii, o face netedă, sănătoasă și radiantă
 • Netezește ridurile, vergeturile, liniile fine
 • Tratează acneea, cicatricile produse de acnee, reduce porii
 • Întăreşte unghiile
 • Întăreşte foliculii părului, restabilește densitatea părului, îi conferă flexibilitate și luciu

Acțiune de îngrijire (exterioară)

 • Prezintă o acțiune dezinfectantă și de calmare a pielii, accelerează vindecarea rănilor
 • Înmoaie, hidratează și hrănește pielea, ideală pentru finisarea machiajului ca „pudră minerală“
 • Pearl Powder poate fi adăugat în cremă pentru a crea măști hrănitoare.

Utilizare
Pentru adulți, adolescenți într-o perioadă de creștere a cererii de calciu.

Sngrediente active

Capsulele Pearl Powder sub forma unei substanţe bioactive conține pulbere pură de perle de înaltă calitate în proporție de 100%, care este o sursă de calciu sub forma unui complex de calciu-proteine uşor asimilabil de către organism.

 • carbonat de calciu, hidroxiapatită, sursă concentrată de calciu în forma cea mai disponibilă biologic Ca ++
 • proteine de semnalizare care stimulează regenerarea colagenului (conchiolină)
 • minerale: 30 de microminerale, inclusiv: magneziu, mangan, fosfor, fier, siliciu, zinc, seleniu
 • vitamine: B6, niacină, nicotinamidă
 • aminoacizi: șaisprezece aminoacizi inclusiv aminoacizi exogeni (esențiali) arginină, fenilalanină, histidină, izoleucină, leucină, lizină, metionină, treonină, valin

Administrare

1-3 ori pe zi 1 capsulă în timpul mesei.

Ambalaj

Conține 30 de capsule.

Sfatul expertului

Vezi rețetele pentru măști

Mai multe

Întrebări frecvente

 1. Ce este Pearl Powder?
  Pearl Powder reprezintă 100% de pulbere pură de înaltă calitate obţinută din perle naturale produse de moluște. Este o sursă concentrată de calciu disponibil în formă biologică Ca ++ (carbonat de calciu, hidroxiapatită) cuprinde proteine de semnalizare care stimulează regenerarea colagenului, este bogat în aminoacizi și peste 30 de microelemente minerale.

 2. Am auzit că calciul trebuie administrat împreună cu vitamina D3 și K2, în cazul Pearl Powder trebuie respectată această recomandare?
  Bineînţeles, calciul poate fi administrat împreună cu vitamina D3 și K2 deoarece acestea asigură o asimilare mai bună a calciului, iar vitamina K2 (în forma sa MK7), direcţionează calciul nemijlocit spre oase și previne depunerea acestuia pe vasele sangvine, cauzând astfel, așa numita calcificiere a vaselor de sânge.

  Însă, Pearl Powder - pulberea de perle conține o substanţă proteică specifică, cunoscută ca perlustrin și perlucin, care absoarbe calciul și catalizează metabolismul osos. Aceste substanţe sunt similare cu proteinele morfogenetice osoase din corpul uman, care reprezintă unul din factorii de creștere. Activând celulele ontogenetice ale măduvei osoase, intermediază procesul de formare a țesutului osos și încurajează procesul de mineralizare a acesteia, facilitând asimilarea calciului. De aceea, pulberea de perle, fără adaos de vitamine poate fi o substanță osteoinductivă bună, cu o activitate osteogenetică înaltă și în plus, este un produs absolut natural.

 3. Cine poate utiliza Pearl Powder?
  Capsulele sunt recomandate ca supliment alimentar de calciu pentru adulți, cât și copii și tineri în perioada de creștere intensivă. Sunt recomandate în timpul convalescenței, după fracturi și fisuri ale oaselor, cât și în toate cazurile de creştere a necesarului de calciu. Sunt recomandate, de asemenea, ca suplimente pentru îngrijirea pielii în calitate de nutri-cosmetic - hrănește, hidratează și face pielea mai delicată.   Pulberea de perle este recomandată, de asemenea, ca supliment alimentar în deficienţele acute de calciu, se recomandă, ca femeile care alăptează și cele însărcinate să consulte un medic.

 4. În ce mod pot fi administrate capsulele?
  Capsulele trebuie luate 1 - 2 ori pe zi câte o 1 capsulă în timpul mesei. Nu uitați, produsul nu poate fi utilizat ca substitut al unui regim alimentar variat. Nu depăşiţi porţia zilnică recomandată.

 5. Cât timp pot fi luate capsulele?
  Nu există restricții privind durata administrării acestui preparat. Trebuie respectată doza zilnică recomandată. Nu utilizaţi produsul ca un substitut al unui regim alimentar variat. S-a demonstrat că oamenii sănătoşi tolerează calciul într-o cantitate de până la 2,5 g / z, iar un aport mai mare de 3 g sau mai mult poate provoca hipercalciurie, dar, practic, nu a fost observat un exces al acestui component în dietă.
  O capsulă de Pearl Powder conține 116,4 mg de calciu, ceea ce reprezintă o porție sigură (14,5% din doza zilnică recomandată).

 6. Există contraindicații pentru consumul de Pearl Powder?
  Substanțele active ale pulberii de perle nu reprezintă o ameninţare pentru sănătate. Cantitatea de calciu conţinută în capsule este la un nivel sigur și în același timp obișnuit, pentru produsele cu o compoziţie similară introduse deja pe piaţa europeană. În plus, studiile epidemiologice și clinice indică faptul că există un deficit biochimic al acestui element la un procent semnificativ din populaţia testată, prin urmare, prezenţa sa în suplimentul alimentar este cu atât mai mult justificată.
  Calciul poate reduce absorbţia anumitor medicamente administrate, de ex. în cazul epilepsiei și pietrelor la rinichi, de aceea, în astfel de cazuri, suplimentarea cu calciu ar trebui să fie consultată cu medicul dumneavoastră.

 7. Care este compoziţia capsulei:
  Capsula conține 100% pulbere pură din perle naturale (fără aditivi, conservanți și resturi de cochilii de moluște zdrobite). Compoziţia capsulei Pearl Powder: perle naturale micronizate - 300 mg, gelatină în calitate de înveliș

Descărcări

30 alte produse din aceeași categorie: