Urmăriţi-ne pe Facebook

Ser activ pentru noapte

500004

Terapia intensă Perfect Beauty High Intensive Therapy Night Active Serum (15 ml) pentru fiecare tip de piele.
Scop: Îmbunătăţirea tonusului, elasticităţii, netezire graţie complexului de lifting. Efect vizibil îmbinat cu efect antiîmbătrânire. Aplică dimineaţă cu crema din linia Perfect Beauty, evitând pleoapele.

More details

39,50 lei

88,90 lei

Informații

High IntensiveTherapy - sunt două preparate care acționează sinergic (tratament de zi + tratament de noapte). Compoziţie ultramodernă a ingredientelor puternic active de o importanţă deosebită pentru cosmetologie. Efect imediat de lifting, netezirea şi fermitatea pielii combinate cu acţiunile anti-îmbătrânire, datorită interacţiunii sinergice a patru puternice componente: Argirelin, Liftonin Xpress, Extract de Pearl, Nanoaur.

NIGHT Active Serum - cura de noapte. Puternică acţiune anti-îmbătrânire şi anti-rid, datorită acţiunii combinate a două ingrediente puternic active : Argireline® şi Nano aur. Pielea netezită, regenerată, redobândeşte strălucire și fermitate. Completarea curei este preparatul de zi cu zi DAY Active Serum (500003)

Efectul folosirii

  • Vizibil efect al reducerii ridurilor
  • Creşte nivelul de hidratare
  • Piele regenerată, hrănită
  • Protecția pielii împotriva factorilor externi
  • Stimularea sintezei de colagen și elastină

Ingrediente activ

  • ARGIRELINE® - cea mai recentă descoperire științifică, hexapeptida-8 - o neuropeptidă cu o acțiune de netezire a ridurilor mimice şi prevenirea formării acestora. Argirelinele operează la nivelul sinapselor neuromusculare slăbind muşchii faciali şi inhibă formarea ridurilor mimice, motiv pentru care este deseori calificată o alternativă non-invazivă la botoxul popular.

  • NANOPARTICULE DE AUR – acțiune regenerantă și stimulează regenerarea pielii prin stimularea fibroblastelor pentru a produce colagen și elastină. Contracararea procesului de îmbătrânire a pielii; ajută la reducerea ridurior și apariţia unora noi

Folosire

Pentru orice tip de ten cu pierderea elasticităţii şi fermităţii, semne de oboseală, stres a pielii; ten matur şi profilaxia anti-îmbătrânire.

Indicații

Regenerarea la nivel celular, nutriție, vigurozitatea pielii.

Utilizare

Mod de folosire: aplicaţi Emulsia pe pielea curată a feţei şi gâtului evitând ploapele de sus Folosită seara ca suport a cremei din linia Perfect Beauty.

30 alte produse din aceeași categorie: