Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Ser Intens Perfect Beauty Mărește

Ser Intens Perfect Beauty

500002

Ser Intens 15 ml, fiecare tip de piele.
Scop: Netezirea vizibilă a ridurilor şi îmbunătăţirea tonusului. Conţine un complex antiriduri cu efect de tonifiere şi de netezire. Piele netedă, regenerată şi întinerită.

More details

75,50 lei

105,50 lei

Informații

Serum cu intensivă netezire pentru faţă şi gât cu o acţiune puternică anti-rid şi de întârziere a procesului de îmbătrânire a celulelor datorită compoziţiei de combinare a proprietăţilor Argireline® şi Coenzima Q10. Ten neted, regenerat şi întins.

Efectul folosirii

  • Netezirea vizivilă a ridurilor mimice
  • Stimulează procesul se reparare a pielii
  • Creșterea fermității și tonusului pielii
  • îngrijire şi regenerare zilnică

Ingrediente activ

  • ARGIRELINE® - cea mai recentă descoperire științifică, hexapeptida-8 - o neuropeptidă cu o acțiune de netezire a ridurilor mimice şi prevenirea formării acestora. Argirelinele acţionează la nivelul sinapselor neuromusculare slăbind muşchii faciali şi inhibă formarea ridurilor mimice, motiv pentru care este deseori calificată o alternativă non-invazivă la botoxul popular.

  • CORNZIMA Q10 – elixirul tinerți, un puternic antioxidant, îmbunătățește metabolismul celular, întârzie efectiv procesul de îmbătrânire a celulelor, întinerește, stimulează regenerarea, îmbunătățește fermitatea pielii.

Folosire

Pentru orice tip de ten cu pierdere elasticităţii şi fermităţii, cu semne de oboseală, stres a pielii; ten matur şi profilaxia anti-îmbătrânire.

Indicații

Regenerare, netezirea ridurilor, hrănire, vigurozitate, prevenirea formării ridurilor.

Utilizare

Aplicaţi Emulsia pe pielea curată a feţei şi gâtului evitând ploapele de sus Folosită ca suport a cremei din linia Perfect Beauty ziua și seara .

30 alte produse din aceeași categorie: