Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Ser activ pentru zi Mărește

Ser activ pentru zi

500003

High Intensive Therapy Night Active Serum (15 ml) pentru fiecare tip de piele.
Scop: Efect puternic antiriduri şi antiîmbătrânire. Pielea vizibil netezită, regenerată, va recăpătă luciu şi elasticitate. Aplică seara crema din linia Perfect Beauty, evitând pleoapele.

More details

58,90 lei

88,90 lei

Informații

High IntensiveTherapy - sunt două preparate care acționează sinergic (tratament de zi + tratament de noapte). Compoziţie ultramodernă a ingredientelor puternic active de o importanţă deosebită pentru cosmetologie. Efect imediat de lifting, netezirea şi fermitatea pielii combinate cu acţiunile anti-îmbătrânire, datorită interacţiunii sinergice a patru componente puternice: Argirelin, Liftonin Xpress, Extract de Pearl, Nanoaur.

DAY Active Serum – cura de zi. Efect imediat de lifting datorită folosirii a două ingrediente puternic active : Liftonin Xpress, Extract de Perle. Piele întinsă, elastică, netedă şi uniformă. Completare curei este preparatul pentru noapte Night Active Serum (500004).

Efectul folosirii

  • Efect vizibil al netezirii şi liftingului
  • Creșterea fermității și elasticității pielii
  • Efect imediat a reducerii ridurilor
  • Creşte nivelul de hidratare

Ingrediente activ

  • LIFTONIN®- XPRESS - este o combinaţie inovatoare de polimeri de lifting şi microalge de la Marea Roşie, dă o netezire imediată şi vizibilă a pielii. . Îndepărtează ridurile în jurul ochilor cu până la 74% în decurs de o oră. Asigură efecte vizibile. Eficacitatea confirmată de cercetare.

  • EXTRACT DIN PERLĂ ALBĂ - ajută la regenerarea pielii, reduce ridurile şi neregularităţile pielii, conferindu-i o neobișnuită netezime și fermitate Restabileşte nivelul adecvat al hidratării şi întăreşte pielea.

Folosire

Pentru orice tip de ten cu pierderea elasticităţii şi fermităţii, semne de oboseală, stres a pielii; ten matur şi profilaxia anti-îmbătrânire.

Indicații

Regenerarea la nivel celular, nutriție, vigurozitatea pielii.

Utilizare

Mod de folosire: aplicaţi Emulsia pe pielea curată a feţei şi gâtului evitând ploapele de sus Folosită ca suport a cremei din linia Perfect Beauty ziua

30 alte produse din aceeași categorie: