Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Ser activ pentru zi Mărește

Ser activ pentru zi

500003

High Intensive Therapy Night Active Serum (15 ml) pentru fiecare tip de piele.
Scop: Efect puternic antiriduri şi antiîmbătrânire. Pielea vizibil netezită, regenerată, va recăpătă luciu şi elasticitate. Aplică seara crema din linia Perfect Beauty, evitând pleoapele.

More details

88,90 lei

Informații

High IntensiveTherapy - sunt două preparate care acționează sinergic (tratament de zi + tratament de noapte). Compoziţie ultramodernă a ingredientelor puternic active de o importanţă deosebită pentru cosmetologie. Efect imediat de lifting, netezirea şi fermitatea pielii combinate cu acţiunile anti-îmbătrânire, datorită interacţiunii sinergice a patru componente puternice: Argirelin, Liftonin Xpress, Extract de Pearl, Nanoaur.

DAY Active Serum – cura de zi. Efect imediat de lifting datorită folosirii a două ingrediente puternic active : Liftonin Xpress, Extract de Perle. Piele întinsă, elastică, netedă şi uniformă. Completare curei este preparatul pentru noapte Night Active Serum (500004).

Efectul folosirii

  • Efect vizibil al netezirii şi liftingului
  • Creșterea fermității și elasticității pielii
  • Efect imediat a reducerii ridurilor
  • Creşte nivelul de hidratare

Ingrediente activ

  • LIFTONIN®- XPRESS - este o combinaţie inovatoare de polimeri de lifting şi microalge de la Marea Roşie, dă o netezire imediată şi vizibilă a pielii. . Îndepărtează ridurile în jurul ochilor cu până la 74% în decurs de o oră. Asigură efecte vizibile. Eficacitatea confirmată de cercetare.

  • EXTRACT DIN PERLĂ ALBĂ - ajută la regenerarea pielii, reduce ridurile şi neregularităţile pielii, conferindu-i o neobișnuită netezime și fermitate Restabileşte nivelul adecvat al hidratării şi întăreşte pielea.

Folosire

Pentru orice tip de ten cu pierderea elasticităţii şi fermităţii, semne de oboseală, stres a pielii; ten matur şi profilaxia anti-îmbătrânire.

Indicații

Regenerarea la nivel celular, nutriție, vigurozitatea pielii.

Utilizare

Mod de folosire: aplicaţi Emulsia pe pielea curată a feţei şi gâtului evitând ploapele de sus Folosită ca suport a cremei din linia Perfect Beauty ziua

30 alte produse din aceeași categorie: