Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Săpun cu Sare şi Nămol din Marea Moartă Mărește

Săpun cu Sare şi Nămol din Marea Moartă

366459

Conține o compoziție unică de nămol și sare din Marea Moartă, bogată în minerale, având un efect benefic asupra pielii umane.

More details

19,90 lei

Informații

Acțiunea săpunului:

  • Curăță și exfoliază delicat pielea
  • Are acțiune de tonifiere
  • Susține tratamente împotriva celulitei
  • Ajută la reducerea mătreței și a sebumului excesiv al scalpului
  • Aroma subtilă a uleiurilor esențiale naturale lasă după baie un sentiment deprospețime și relaxare

Ingrediente

Săpunul conține sare de carnalit măcinată foarte fin din Marea Moartă. Micro-granulele fac ca peelingul realizat cu acest săpun să nu provoace senzația neplăcută de zgârieturi și iritații ale pielii.
Nămolul din Marea Moartă conținut în săpun îi conferă acestuia o compoziție minerală foarte bogată, datorită căreia curăță perfect tenul gras și, în același timp, are efecte deosebite în îngrijirea tenului matur.
Ingredientele mineralele au un efect antioxidant și întârzie procesul de îmbătrânirea pielii.
Nu conține plastifianțisau conservanți.

Utilizare

Pentru curățarea zilnică a pielii în timp ce faceți baie în cadă sau sub duș. Poate fi folosit de oricine, cu excepția persoanelor cu pielea foarte sensibilă și iritată. Îl recomandăm în special persoanelor cu piele grasă sau mixtă. De asemenea, este ideal și pentru spălarea părului cu tendință de îngrășare!

Ambalaj

100 g

Îndrumările expertului

Marea Moartă merită să fie numită un miracol al naturii. Tratamentele aplicate prin folosirea nămolului și sării din Marea Moartă, precum și produse cosmetice pe baza acestora îmbunătățesc starea pielii datorită conținutului unic de elemente valoroase.
Săpunul poate fi folosit de oricine, cu excepția persoanelor cu pielea foarte sensibilă și iritată. Îl recomandăm în special persoanelor cu piele grasă sau mixtă. De asemenea, este ideal și pentru spălarea părului cu tendință de îngrășare!

Citește mai mult

30 alte produse din aceeași categorie: