Urmăriţi-ne pe Facebook

Collagen Booster

Collagen Booster
Știai, că doar 20% din factorii care determină îmbătrânirea pielii sunt de proveniență genetică, iar 80% depinde de deciziile tale referitor la îngrijire, dietă și stilul de viață?

Aceasta înseamnă, că ai o influență decisivă asupra aspectului și stării pielii tale!

Unul dintre elementele cele mai importante având în vedere grija ta pentru un aspect sănătos și radiant este îngrijirea corespunzătoare. Corespunzătoare, adică conformă nevoilor pielii și stilului tău de viață. Cei mai mulți dintre noi au multe sarcini de făcut în fiecare zi și nu putem dedica prea mult timp tratamentelor de îngrijire complicate. De aceea, apreciem soluțiile simple și dovedite, care aduc rezultate spectaculoase.

Avantajul programului de îngrijire față de un singur produs cosmetic

Apare de multe ori întrebarea: nu s-ar putea crea un singur super-cosmetic care să aibă o acțiune multilaterală?

Ei bine, această perspectivă este tentantă, dar aparține totuși domeniului promisiunilor nerealizate ale cosmetologiei moderne. Deocamdată, cea mai eficientă soluție se dovedește a fi utilizarea unui program de îngrijire, format din cosmetice cu acțiune sinergică, ceea ce oferă rezultate mai bune decât utilizarea produselor cosmetice individuale din serii diferite.

Începem cu aplicarea produselor cosmetice cu consistență ușoară, care se absorb rapid. De aceea, Serul concentrat pentru față și ochi Collagen Booster îl aplicăm primul, pe pielea curățată foarte bine. Rețineți care este tehnica corectă de aplicare a produselor cosmetice - nu frecați și nu întindeți pielea, ci atingând delicat introduceți serul în piele, pornind de la centrul feței și continuând spre laterale.

Serul are o consistență ușoară, iar ingredientele active pe care le conține au particule mai mici, datorită cărora penetrează pielea mai repede și mai profund. Utilizarea serului crește eficiența acțiunii următorului produs cosmetic, care este Crema reparatoare Collagen Booster. După aplicarea serului, așteaptă puțin, până când simți că s-a absorbit complet. Apoi, puteți folosi crema. Formula sa inovatoare îi permite să se potrivească ritmului natural circadian al pielii, astfel încât îl poți folosi atât ziua cât și pe noapte. Aplicat dimineața, îndeplinește în primul rând funcția de protecție și hidratare. Iar hidratarea corespunzătoare a pielii este esențială pentru menținerea echilibrului și întârzierea procesului de îmbătrânire.

Collagen Booster

Noaptea, pielea se regenerează după lupta de o zi întreagă împotriva factorilor externi dăunători, cum ar fi radiațiile UV sau poluarea aerului. Aplicată seara, Crema reparatoare Collagen Booster susține mecanismele naturale de regenerare și reconstrucție a matricei pielii.

Pentru ca programul de îngrijire să aducă rezultatele așteptate, acesta trebuie utilizat sistematic. Chiar dacă primele rezultate vizibile sub formă de o hidratare mai bună a pielii vor apărea deja după 2 ore de la aplicarea serului și a cremei, pentru efecte complete trebuie de așteptat 4 săptămâni. Acesta este durata ciclul natural de regenerare a pielii, când se formează noi celule în straturile cele mai profunde ale epidermei, iar cele mature se deplasează la suprafața pielii.

Reține, că: alimentația sănătoasă, consumul de cantități mari de apă pentru menținerea unui nivel adecvat de hidratare a organismului, activitatea fizică regulată, odihna, somnul suficient și îngrijire adecvată a pielii sunt toate elementele indispensabile ale programului tău, care are ca scop menținerea tinereții.

Button-CZ.png