Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Hydroclinic lichid micelar Mărește

Hydroclinic lichid micelar

5005

18,90 lei

24,90 lei

Informații

Pentru îndepărtarea machiajului pentru față și ochi. Calmează iritațiile, nu afectează stratul natural hidrolipidic al epidermei. EFECT: elimină imediat machiajul, lasă pielea hidratată și pregătită pentru etapa următoare de îngrijire. Nu dă impresia de vâscozitate și grăsime.

Pentru îngrijirea zilnică a pielii lipsite de strălucire, sensibile, predispuse la iritații.
Are pH neutru pentru piele.

Componenţi activi

Acidul hialuronic – previne deshidratarea, are proprietăți hidratante, regenerante și îmbunătățește elasticitatea pielii.

Extract de lapte de capră - sursă bogată vitamine care sunt antioxidanți puternici și substanțe anti-radicale. Vitaminele protejează împotriva deshidratării pielii, iar fibrele de colagen și elastină protejează de îmbătrânire. Proteinele cu o greutate moleculară scăzută conținute în extract sunt substanțe bune care hidratează cele mai adânci straturi ale pielii.

Celulele stem de magnolia - activează reparația celulelor ADN, le protejează de stresul oxidativ.
Efectul lor de albire este remarcabil prin eficienţa semnificativă în reducerea cantităţii și concentrației de pigment melaminic.

Provitamina B5 - o substanță hidrogilizantă hidrofilă. Calmează iritarea pielii cauzată de supra-uscare, abraziune, expunere la radiațiile UV. Accelerează regenerarea epidermei, stimulează diviziunea celulară. Pătrunde în profunzime pielea, părul și unghiile.

Utilizare

O cantitate mică de soluție micelară, aplicați pe un disc cosmetic și îndepărtați machiajul sau
impuritățile.

Ambalaj

Cantitate 200 ml

30 alte produse din aceeași categorie: