Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Hydroclinic loţiune pentru corp Mărește

Hydroclinic loţiune pentru corp

5003

24,90 lei

Informații

Perfectă după baie - este absorbită în câteva secunde.Elimină senzația de uscăciune și rugozitate a pielii EFECT: piele hidratată, hrănită, elastică, moale, mătăsoasă la atingere.

Pentru îngrijirea zilnică a pielii lipsite de strălucire, sensibile, predispuse la iritații.
Are pH neutru pentru piele.

Componenţi activi

Proteine din lapte - un complex de substanțe care conțin carbohidrați și proteine din extract de lapte, lipide. În plus, sunt o sursă bogată de calciu și vitamine A și D. Au proprietăți de hidratare, nutriție, revitalizare și elasticitate a pielii.

Extractul de aloe - are proprietăți hidratante, antiinflamatorii, calmante, accelerează procesele de vindecare a rănilor.

Extractul de grapefruit - are proprietăți de strălucire, netezire, anti-bacteriene, de consolidare a vaselor sangvine.

Untul de shea - conține în compoziţia sa acizi graşi saturați și nesaturați esențiali, vitaminele A și E. Este bine absorbit, nutritiv și regenerator pentru piele. Învelişul lipidic protector format pe suprafaţa sa, contribuie la menţinerea umezelii și reducerea pierderilor de apă, creând o barieră protectoare. Este un filtru natural UV, antiinflamator, antibacterian, anti-îmbătrânire, reduce vergeturile.

Uleiul din semințe de in - conține cea mai mare cantitate de acid α-linolenic printre uleiurile vegetale, care are efecte antiinflamatorii și antialergice. Uleiul din semințe de in, are, de asemenea, un efect de regenerare și înmuiere a pielii.

Uleiul de jojoba - are o structură similară cu cea a cerii naturale, uleiul de jojoba absorbit repede în piele penetrează straturile adânci ale epidermei, consolidează stratul de ciment intercelular, care, în fapt, împiedică uscarea pielii. Hrănește șinetezește, protejează împotriva radicalilor liberi.

Utilizare

O cantitate mică de lapte aplicați pe pielea uscată și masați.

Ambalaj

Cantitate 250 ml

30 alte produse din aceeași categorie: