Urmăriţi-ne pe Facebook

Kincses Andrea

Kincses Andrea

Director Senior independent al Clubului Betterware

1. BunăAndrea! Cum te simți?

Bună Renata!
Mulțumesc pentru întrebare, mă simt foarte bine!

2. Andrea, în octombrie ai atins titlul de Director și deja în august 2020 ai finalizat calificările pentru nivelul de Director Senior! Acest lucru e un adevărat succes! Ești numărul 1 în România!

Te rugăm, împărtășește-ne și nouă secretul,cum se poate obține acest lucru?

În primul rând aş dori să mulțumesc!
Nu cred că există vreau secret în acest sens. Pentru a avea succes în ceea ce faci trebuie să ai un obiectiv, iar în timp este nevoie de o muncă devoțională și nu în ultimul rând persistență.

3. Cum ai ajuns la Betterware? A fost o întâmplare, sau acest lucru  a fost o decizie  bine gândită?

​M-am împiedicat de o reclamă și mi-a plăcut compania, mi-a plăcut varietatea de produse oferite.
Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oameni, așa că m-am gândit să încerc și eu.

4. Ești o persoană tânără, ai abia 30 de ani, o fetiță de câțiva ani, cum reușești să te descurci în aceste roluri atât de importante – de mamă și femeie de afaceri?

Nu a fost dificil, îmi place aceast job din primul minut. Nu am crezut niciodată că voi face parte dintr-o cantitate atât de mare de cunoștințe. Mai adaug însă că această oportunitate de muncă este cea mai ușoară pentru mine, deoarece sunt acasă, cresc un îngeraş, conduc o gospodărie şi o afacere de familie și pe lângă asta muncesc atât cât îmi doresc, am libertate, și pot petrece mult timp împreună cu membrii importanți ai familiei mele, îmi place mult.

5. Colaborarea cu Betterware a avut vreo influență asupra vieții tale personale? Cum s-a schimbat viața ta?

Betterware mi-a schimbat complet viața. Am întâlnit o mulțime de oameni fantastici în timpul slujbei, am găsit prieteni, suntem legați de o legătură puternică şi nu în ultimul rând independență financiară.
Acum nu mă imaginez făcând altceva. Cred că dacă faci un lucru, trebuie să îl faci bine, să ștergi toate gândurile negative și să abordezi lucrurile cu pozitivitate, dedicare, entuziasm și voință completă. Sunt fericită pentru că am primit oportunitatea de a avea o viață liniștită.

6. Ai obținut un titlu important, faci parte dintr-un grup limitat de Lideri de Top Betterware. Ce eveniment, consideri că a jucat rolul cel mai important în calea ta către acest succes? Care a fost cel mai greu lucru? Cum ai reușit să îl depășești?

Când compania și-a deschis porțile în România, am început să fac reclame pentru oportunități de afaceri. Din pacate am primit multe respingeri pentru că nu credeau în companie. Dar eu nu am fost tristă pentru că sunt optimistă, nu-mi place negativitatea, am mers înainte cu capul ridicat. Am primit multe respingeri, dar odată cu trecerea timpului, cei care m-au respins au luat legatura cu mine pt oportunități.

7. Ai construit o echipă mare, oamenii te respectă. A fost greu să creezi relații pozitive, atât de puternice?

Cred că nu este dificil să stabilim relații, ci mai degrabă să le menținem.
Atunci vom reuși dacă ne împărtășim și ne ajutăm reciproc.
Sunt mândru de echipa mea, sunt mândru de oamenii mei cheie pentru că nu lăsam niciodată echipa jos.
Este plăcut să lucrezi cu oameni care acceptă ajutorul și îi pot folosi.

8. Care este pentru tine cea mai mare provocare, atunci când vorbești de această afacere cu persoane noi?

​Fiecare lucru nou pe care îl începi, primii pași sunt cei mai grei. Nu este ușor să convingem oamenii că suntem o adevărată companie, lucrăm cu produse de calitate dar, multe persoane amestecă MLM cu jocuri piramidale, din pacate.

Există o mulțime de MLM cunoscute sub numele de companii „de calitate” și uneori oamenii își pierd încrederea în ele după ce încearcă produsele lor.

În general am tendința de a împrumuta unui nou cumpărător propriul meu produs pentru a-l încerca să îi vadă calitatea și dacă dorește să comande sau nu acel produs. Până acum niciodată nu mi-a fost refuzat și există întotdeauna clienți noi care doresc să-l încerce. Sunt unii care doresc să fie membrii ai clubului, astfel încât să poată să obțină produsele preferate cu reducere.

9. Pe piață este concurență mare, sunt multe firme, unele intră, altele ies – o persoană interesată de colaborare, fiind în căutarea unei firme corespunzătoare, are de luat o decizie chiar foarte dificilă… Ce i-ai spune unei astfel de persoane, la ce ar trebui să fie atentă în momentul când alege firma și ce motive ar avea să aleagă Betterware?

Din pacate mulțimi imense migrează de la o companie la alta, mai ales fără precauție. Mulți oameni confundă migrația naturală cu procesul de a "încerca în altă parte", ars în urma arderii și eșecului, iar aceasta este o mare greșeală. Dar munca va da roade pe termen lung, deoarece dacă le oferi oamenilor calitate și dorești nu numai să vinzi, ci poți deveni specialist în rezolvarea problemelor pentru publicul tău țintă. Pentru a reuși cu succes și fără respingere, trebuie să pui bazele afacerii.

Betterware este locul în care pornim de la independența financiară care ne oferă libertatea de a ne conecta gratuit, de a cumpăra produse de înaltă calitate la un preț avantajos și de a găsi produse pentru toate vârstele. Compania acumulează cadouri pe o perioadă de trei luni și răsplătește membrii clubului persistenți, cu o vacanță exclusivă. Pe scurt, în această afacere este nevoie de toate pentru a avea o afacere de succes.

10. Care ar fi cele mai importante 3 sfaturi pe care le poți acorda persoanelor, care abia încep aventura lor cu Betterware?

Ai ocazia să faci în sfârșit ceea ce dorești, să câștigi cât mai mulți bani, să trăiești viața pe care o dorești.A schimbat viața multor oameni și și-a scos familiile din adâncimi și le oferă totuși un trai sigur.

Îndrăzniți să vă realizați visele, nu vă fie frică de nou și de primul pas!

Te invit într-o astfel de lume! DAR... Prima dată trebuie să începi!

Andrea, îți mulțumesc mult! Te felicit încă o dată pentru succesul obținut, țin pumnii pentru următoarele succese și pentru împlinirea viselor tale, bineînțeles!

Interviul a fost realizat de către Renata Frączkiewicz, Director de Vânzări Betterware pentru Europa.Interviu luat pe 08.10.2020

În prezent Andrea Kincses a avansat la următorul titlu de Director Senior.


ALĂTURĂ-TE NOUĂ  / ÎNAPOI