Urmăriţi-ne pe Facebook

De ce Natural Collagen are în componența sa sulf organic (MSM)?

De ce Natural Collagen are în componența sa sulf organic (MSM)?

Organismul tău are nevoie de sulf pentru a putea produce proteine. Acest element este o componentă a aminoacizilor de bază, motiv pentru care l-am adăugat la suplimentul Natural Collagen pentru a-i crește eficacitatea în funcționare.

De secole oamenii au folosit sulf în tratamentul bolilor reumatice. Are influență asupra asupra dezvoltări corespunzătoare a cartilajului articular, facilitează regenerarea lor și funcționarea corectă. Așa cum confirmă rezultatele cercetărilor științifice, lipsa de sulf poate duce la rigidizarea mușchilor și articulațiilor.

Lipsa de sulf nu numai ne lipsește de sănătate dar și de frumusețe. Pielea își pierde fermitatea și culoarea sănătoasă,  iar părul și unghiile devin mai slabe și mai susceptibile la rupere. Nu este de mirare: sulful este ingredientul de bază al keratinei, o proteină care construiește pielea, părul și unghiile. 

De unde corpul tău primește sulf organic? Din sursa de hrană precum carnea, păsări de curte, pește de mare, ouă, lapte și produse lactate, legume proaspete, în principal din familia cruciferelor, mai putem enumera roșiile, ardei, avocado, coacăza, dovlecei, smochine, pere, nuci. Cu toate acestea, MSM este un compus foarte instabil care se descompune sub influența temperaturii ridicate sau a conservării alimentelor.  Aceste fenomene nedorite nu privesc sulful organic furnizat sub formă de suplimente alimentare. Aplicând colagen natural, poți fi sigur că sulful organic conținut în acesta se absoarbe corect și ajută la menținerea articulațiilor și a mușchilor în stare bună și la menținerea aspectului frumos al pielii, părului strălucitor și unghiilor puternice.



.

.