Urmăriţi-ne pe Facebook

De ce Natural Collagen conţine extract de măceş?

De ce Natural Collagen conţine extract de măceş?

Extractul de măceş este o sursă bogată de vitamina C naturală, care este necesară pentru producerea corectă de colagen în corpul nostru. Prin urmare, adăugarea de vitamina C la compoziţia Natural Collagen ridică eficacitatea acţiunii sale, deoarece numai în prezenţa vitaminei C, organismul este capabil să creeze noi fibre de colagen.


Datorită conţinutului de vitamine Natural Colagen facilitează regenerarea mai rapidă a proteinelor de colagen din corpul nostru, ceea ce duce la o funcţionare corespunzătoare a oaselor, cartilajului, muşchilor şi pielii. Vitamina C protejează de asemenea particulele de colagen împotriva acţionări radicalilor liberi.

Fructele de măceş conţin vitamina C de zece ori mai mult decât coacăza neagră. Sunt un adevărat tezaur de substanţe valoroase - altor vitamine (A, B1, B2, E, K, acid folic), antioxidanţi, flavonoizi şi carotenoizi.  Nu este de mirare că au un efect benefic asupra organismului nostru.

Dacă doriţi ca suplimentul  de colagen să răspundă aşteptărilor dvs., alegeţi unul care conţine vitamina C dintr-o sursă naturală.

.

.