Urmăriţi-ne pe Facebook

De ce Natural Collagen poate fi benefic să aibă influenţă asupra articulaţiilor, oaselor şi muşchilor?

Miért lehet a Natural Collagen-nek jótékony hatása az ízületekre, csontokra és izmokra?

Dacă vă pasă de protecţia articulaţilor, sistemului osos şi muscular, pentru a menţine într-o condiţie bună, folosirea suplimentului cu colagen este soluţia pentru necesităţile voastre.

În corpul uman, colagenul apare în articulaţii, oase, piele, dinţi, ligamente tendoane şi în diferite membrane, începând cu de la ţesutul epitelial la ţesuturile care asigură filtrarea sângelui în rinichi. De asemenea se găseşte în ţesuturi care se pot caracteriza cu proprietăţi şi rezistenţă specială, de ex.. în corneea ochiului. Are o serie de funcţii importante în corpul nostru, printre altele sprijină construirea ţesutului cartilaginos în articulaţii, menţinând o stare bună a oaselor şi muşchilor.

Suplimentul Natural Collagen de la Blue Nature conţine colagen natural elaborat de către firma franceză Weishardt cu experienţă de peste 170 de ani în domeniul cercetărilor asupra colagenului. Firma Weishardt, în colaborare cu partenerul de cercetări, INSERM Toulouse, a realizat un studiu care trebuie să evalueze efectul peptidelor de colagen de peşte asupra stării muşchilor şi oaselor. Studiile clinice au arătat că consumul zilnic de peptide de colagen poate ajuta la prevenirea şi vindecarea afecţiunilor masculo-scheletice legate de îmbătrânire, inclusiv osteoporoza şi sarcopenia. De asemenea, a arătat un efect pozitiv în administrarea de colagen asupra masei  şi forţei musculare.

Densitatea minerală a osoaselor de asemenea, a arătat o tendinţă ascendentă.

Colagenul nostru se poate găsi în pielea de peşte (selectat cu grijă în conformitate cu standardele riguroase ISO 9001, ISO 22000) în procesul de biotehnologie a proteolizei enzimatice, datorită căreia se păstrează toate peptidele şi aminoacizii unici din secvenţele de lanţuri corespunzători.


Cercetările efectuate la departamentul de farmacie din Toulouse şi laboratoarele INSA / CRITT Bioindustries au arătat, de asemenea, că colagenul nostru este foarte asiminabil. Stimulează colagenul conţinut în corpul uman pentru o producţie mai mare şi este capabil să creeze fibre de colagen de orice tip - atât pentru cei responsabili de articulaţii, cât şi pentru pielea mai netedă, păr şi unghii mai puternici.

În plus în suplimentul Naturall Collagen Blue Nature segăseşte unul dintre  minerale care se găsesc cel mai des în organism - sulful organic (MSM).  Acest mineral joacă un rol important în buna funcţionare a corpului uman. Este de3pozitat mai ales în oase, muşchi şi piele. Are proprietăţi anti inflamatorii şi ameliorează disconfortul organelor motorii.  

ţine minte despre cea mai importantă condiţie: ca suplimentul cu colagen să-şi  îndeplinească propria sarcină, trebuie să administraţi cu o cantitate corespunzătoare de vitamina  C, deoarece numai în prezenţa sa organismul este capabil să creeze noi fibre de colagen. De aceea în Natural Collagen veţi găsi extract din măceş fiind o sursă extrem de bogată de a vitaminei C naturale. În plus măceşul, pe lângă multe proprietăţi benefice, are un efect pozitiv asupra inflamaţiei oaselor şi a articulaţiilor.

.

.