Urmăriţi-ne pe Facebook

Bani de buzunar sau propria afacere?

Vrei să câștigi bani în plus pentru bugetul familiei?

Sau poate dorești să te eliberezi de de locul de muncă, de un superior insuportabil, de restricții corporative, dorești să-ți devii propriul șef și să lucrezi pentru tine?

Ai visat întotdeauna să începi propria afacere, dar ți-a fost teamă de risc, investiții, de faptul că nu te vei descurca?

În Betterware ai libertatea de alegere, poți să-ți îndeplinești visele.

 • Nu suporți nici un risc

Colaborând cu Betterware nu suporți nici un risc financiar (nu avem taxa de înregistrare cum au cele mai multe companii din industria noastră), nu trebuie să ai capital pentru a începe activitatea, nu trebuie să depozitezi produsele într-un garaj proverbial.

 • Nu ești obligat să renunța la munca ta

Poți combina în mod liniștit munca ta actuală cu activitatea în Club. Tu alegi timpul și locul tău de muncă, precum și decizi cât de mult timp dorești să-i dedici.

 • Garantăm numeroși beneficiari datorită ofertei de catalog extinse

Ai de unde alege în oferta noastră. La dispoziția ta sunt trei categorii de produse atractive:

a. Articole de uz casnic

b. Suplimente și produse care promovează un stil de viață sănătos

c. Cosmetice Blue Nature

 • Bani în plus pentru bugetul familiei sunt de folos în orice gospodărie

În Betterware poți câștiga cu ușurință bani în plus, este suficient să recomanzi produsele prietenilor așa cum recomanzi un film recent vizionat sau o carte bună. Prezintă cataloagele și atrage atenția asupra promoțiilor și produselor pe care le consideri cele mai interesante. Când prietenii vor comanda produsele de la Tine, Tu le vei cumpăra în Betterware mai ieftin și le vei vinde cu o marjă de 30% – astfel vei obține Câștigul tău Imediat. Cu cât mai mulți prieteni vor vedea cataloage, cu atît mai multe comenzi vei aduna și vei obține un câștig mai mare. În plus, poți să obții Reduceri speciale de la 3% până la 15%. Valoarea lor depinde de valoarea cumpărăturilor Tale.                                                                                                          

 • Dorești mai mult?

Dacă ai visat întotdeauna libertatea financiară și propria afacere, poți să-ți îndeplinești acum dorința. Este suficient să înviți la Club persoane noi și să le înveți ceea ce faci. În acest fel vei crea propria echipă astfel încât mult mai ușor vei putea obține următoarele titluri de manageri și directori, precum și salarii mai mari. Acest lucru este garantat de Planul de Carieră (așa-numitul Plan de Marketing), care oferă posibilitățile nelimitate de câștig:

 • Economii deja de la prima achiziție – în calitate de Membru al Clubului plătești cu 23% mai puțin decât prețuri din catalog
 • Câștig Imediat de 30%
 • Reduceri Individuale de până la 15%
 • Reduceri pentru Grup de până la 15%
 • Sporuri pentru Manageri și Directori de 10%, 1%, 0,5% 0,25%
 • Premii în bani unice de la 500 lei până la 25 000 lei
 • Posibilitatea de avansare în carieră și socială

Nu există superioară a câștigurilor – numai Tu decizi în ceea ce privește ritmul dezvoltării afacerii tale și valoarea veniturilor, iar colaborarea cu companie de renume cu tradiție îndelungată în vânzări directe este o garanție a siguranței.


ALĂTURĂ-TE NOUĂ / ÎNAPOI