Urmăriţi-ne pe Facebook

Vezi posibilitățile tale și beneficiile

În Clubul Betterware primești beneficii deja de la prima comandă. Poți, pur și simplu, să cumperi produse pentru tine, să câștigi bani în plus pentru tine și familia ta sau poți să-ți dezvolți afacerea și sî câștigi mai mult. În plus, înregistrarea în Club este total gratuită!  

Oportunități pentru Tine:

Poți lucra în trei modalități, iar alegerea întotdeauna îți aparține:

  1. Economisești – deja primele Tale cumpărături vor fi mai ieftine cu 23%. Chiar și produsele care prețul promoțional în catalog, cumperi încă cu reducerea ta de club! Nu are importanță cât de des și cât de mult vei comanda. Pur și simplu întotdeauna cumperi mai ieftin.

  2. Recomanzi produsele prietenilor – cumperi produsele în Betterware mai ieftin și le vinzi cu o marjă de 30% - aceasta este Câștigul Tău Imediat. În plus, poți beneficia de Reduceri speciale - de la 3% până la 15%. (mai multe în secțiunea: Bani de buzunar sau propria afacere).

  3. Creezi o echipă – îți inviți la Club prietenii, prietenii prietenilor Tăi și pe cei necunoscuți. Îi prezinți oportunitățile și beneficiile în Betterware, îi încurajezi să-și dezvolte activitatea similară cu a Ta. Dezvolți echipa și câștigi ca Liderul ei. (mai multe în secțiunea: Bani de buzunar sau propria afacere).


Iar beneficiile Tale includ, printre altele:

Flexibilitatea de alegere a timpului, locului și modalității de acționare

  1. Tu decizi cât de des plasezi comenzile, cât timp aloci, cât vei câștiga, cât de des vei primi mărire de salariu i promovare
  2. Lucrezi când vrei și cu cine vrei – Tu decizi cine va face parte din echipa ta
  3. Numai Tu îți ești șeful
  4. Nu trebuie să-ți fie teama că nu te vei descurca – Liderul Tău de Echipă, la care vei fi înregistrat, te va ajuta să pui primii și următorii pași. În afară de aceasta, Departamentul nostru de Servicii (e-mail: contact@betterware.ro) te va ajuta întotdeauna.

Comoditate și lipsă de risc

a.   Produsele comandate sunt livrate de serviciul de curierat direct acasă

b.   Garanția calității – în termen de 30 de zile poți returna produse în cazul în care acestea nu satisfac așteptările clienților Tăi

Dezvoltarea personală – cursuri de formare, seminarii, conferințe

  1. Dobândești cunoștințe și abilități de afaceri astfel încât cu ușurință vei urma următoarele etape ale carierei
  2. Liderul tău te va ajuta să pui primii pași și va răspunde la toate întrebările

Stil de viață – plăcerea vieții

a.   Cunoști oameni fantastici ca și tine

b.   călătorii comune de team building, deplasări în străinătate , distracție grozavă și prietenii care unesc pentru întreaga viață


ALĂTURĂ-TE NOUĂ / ÎNAPOI