Urmăriţi-ne pe Facebook

Reduceri! Tonic non-alcoolic pentru faţă Perfect Clean Mărește

Tonic non-alcoolic pentru faţă Perfect Clean

500046

29,90 lei

Informaţii

Tonicul delicat şi fără alcool curăţă profund şi eficace impurităţile, permite ca cremele să se absoarbe mai bine şi măreşte absorbţia substanţelor nutritive cuprinse.

În acelaşi timp hidratează, calmează iritaţiile, împrospătează, îmbunătăţeşte bariera lipidică şi readuce pielii pH-ul natural. În plus acţionează împotriva apariţiei ridurilor, întârzie procesul de îmbătrânire. Nu conţine alcool, datorită acestui fapt este ideal pentru pielea sensibilă.

 

  • curăţă profund şi împrospătează
  • hidratează, protejează, înmoaie
  • calmează iritaţiile, îmbunătăţeşte culoarea.
  • readuce pH-ul natural
  • Ideal pentru pielea sensibilă

Ingrediente

Extract din floarea de lotus – o sursă bogată de antioxidanţi. Are proprietăţi puternice de hidratare care îmbunătăţesc elasticitatea şi culoarea tenului, eliminând liniile mimice, petele maronii şi ridurile.

Provitamina B5,este un supliment indispensabil care apare natural în pielea umană, îmbunătăţeşte bariera lipidică a epidermei, stimulează diviziunea celulară şi grăbeşte regenerarea pielii. Deja după câteva zile de utilizare pielea devine mai hidratată, elastică şi lasă un aspect proaspăt, sănătos.

Destinaţia

Pentru fiecare tip de piele, inclusiv cea cu acnee, matură, uscată, vascularizată, sensibilă.

Mod de aplicare

O cantitate mică de tonic trebuie aplicat pe un disc cosmetic sau pulverizat direct pe faţă, gât, decolteu Ştergeţi delicat pielea. Produsul nu necesită spălarea cu apă. De folosit dimineaţa şi seara, ca o completare a igienei zilnice.

Cantitate

200 ml

30 alte produse din aceeași categorie: