Urmăriţi-ne pe Facebook

Noutăţi Reduceri! Ciocolată desert de băut Mărește

Ciocolată desert de băut

5171

Pentru fiecare 55 lei cheltuiți pentru cumpărături din acest catalog! Ciocolată desert de băut 14,90 lei

More details

14,90 lei

29,90 lei

Mai multe informatii

Ciocolata cremoasă și catifelată răsfață papilele gustative cu bogăția sa. O poți prepara în diverse moduri, adăugând condimentele preferate, lapte, frișcă. Delectează-te de gustul delicios al băuturii de ciocolată - exact așa cum îți place! Conține pulbere de cacao cu conținut redus de grăsimi (21%) și lapte praf degresat.

Este propunerea perfectă pentru toți iubitorii de dulciuri, care au grijă să își păstreze silueta suplă. O ceașcă de băutură de ciocolată conține în medie de 4 ori mai puține calorii decât 100 g de ciocolată. Astfel, ne putem bucura de gustul delicios al ciocolatei calde, fără să ne temem de kilogramele în plus.

Ciocolata este o sursă excelentă de triptofan, care se transformă în serotonină – neuro-transmițătorul de bază responsabil pentru buna dispoziție. Având în vedere conținutului ridicat de antioxidanți și magneziu, ajută la reducerea stresului.

Este suficient să amesteci pudra de ciocolată cu lapte fierbinte sau apă pentru a prepara rapid o băutură delicioasă. De asemenea, poate fi folosită cu succes și pentru pregătirea de deserturi gustoase.

Ambalaj: 120 g