Urmăriţi-ne pe Facebook

Natural collagen: colagen de peşte + trandafir sălbatic + sulf organic (MSM)

5024

69,90 lei

Informaţii

Articulații și oase sănătoase, mușchi puternici, piele, păr și unghii frumoase!

Natural Collagen este un supliment 100% natural, care oferă colagen de peşte de înaltă calitate, sulf organic şi vitamina C naturală (din extract de măceş). Contribuie la sinteza corespunzătoare de colagen din corpul uman pentru a menţine o stare bună a articulaţiilor, oaselor, muşchilor, pielii, părului şi unghiilor.

Indispensabil dacă:

 • Aveți peste 25 de ani și nivelul de colagen al corpului dvs. începe să scadă
 • Doriți să evitați problemele cu articulațiile, decalcifierea scheletului osos, varicele
 • Sunteți o persoană activă fizic – faceți exerciții fizice, astfel încât articulațiile dvs. sunt expuse la contuzii
 • Aveți exces de greutate - articulațiile dvs. suportă sarcini prea mari
 • Faceți tot posibilul să mențineți fermitatea și elasticitatea pielii
 • Părul și unghiile dvs. au nevoie de întărire

Acțiunea colagenului, numit "proteină a tinereții":

 • Întărirea sistemului muscular şi osos
 • Întărirea părului
 • Fermitatea pielii
 • Întărirea unghiilor
 • Reducerea ridurilor
 • Păstrarea organismului în condiţie bună
 • Reducerea stărilor inflamatorii


100% natural
Fără aditivi
100% substanţe uşor de absorbit
Fără OMG, conservanţi, coloranţi
Un sistem riguros de control al producţiei de colagen cu păstrarea celor mai înalte standarde ISO 9001, ISO 22000

Ingrediente active

COLAGEN DE PEŞTE - cel mai eficace colagen luând în consideraţie construcţia structurală şi cea mai ridicată biodisponibilitate.
Colagenul care intră în componenţa suplimentului Natural Collagen provine din pielea peştelui – este cel mai asiminabil colagen de cea mai înaltă calitate. Este obţinut prin procesul petrolizei enzimatice, identică cu petroliza care apare în sistemul digestiv al omului. Acest proces garantează păstrarea tuturor peptidelor şi aminoacizilor unici în secvenţele adecvate ale lanţurilor de aminoacizi, ceea ce duce la o funcţionare biologică şi capacitatea lor de a stimula fibroblastele pentru a produce corect colagenul.

Acţiune dovedită prin studii.
Creşterea elasticităţii*
Creşterea hidratării*

Cercetările efectuate de către CPCAD (un centru farmacologic independent de specializare dermatologică din Nisa, Franţa) arată:

 • rezultate vizibile după 12 săptămâni


EXTRACT DIN MĂCEŞ
este o sursă bogată de vitamina C naturală, care este necesară pentru producerea corespunzătoare de colagen în corpul nostru. Prin urmare, adăugarea de vitamina C la compoziția suplimentului natural de colagen sporește eficacitatea acțiunii sale, deoarece numai în prezența vitaminei C organismul este capabil să creeze noi fibre de colagen. Datorită conţinutului de vitamine Natural Colagen facilitează regenerarea mai rapidă a proteinelor de colagen din corpul nostru, ceea ce duce la o funcţionare corespunzătoare a oaselor, cartilajului, muşchilor şi pielii. Vitamina C protejează de asemenea particulele de colagen împotriva acţionări radicalilor liberi.

Fructele de măceş conţin vitamina C de zece ori mai mult decât coacăza neagră. Sunt un adevărat tezaur de substanţe valoroase - altor vitamine (A, B1, B2, E, K, acid folic), antioxidanţi, flavonoizi şi carotenoizi. Nu este de mirare că au un efect benefic asupra organismului nostru.

 • Sursa naturală a vitaminei C, necesare pentru sinteza corectă a colagenului
 • Calmează inflamaţiile oaselor şi articulaţiilor
 • Ajută la ameliorarea durerilor articulaţiilor


SULF ORGANIC (MSM) - apare natural în organism şi are o influenţă semnificativă asupra funcţionării lui corecte.

Organismul tău are nevoie de sulf pentru a putea produce proteine. Acest element este o componentă a aminoacizilor de bază, motiv pentru care l-am adăugat la suplimentul Natural Collagen pentru a-i crește eficacitatea în funcționare.
Are influență asupra asupra dezvoltării corespunzătoare a cartilajului articular, facilitează regenerarea lor și funcționarea corectă. Deoarece are proprietăți antiinflamatorii, ameliorează disconfortul organelor motorii. Așa cum confirmă rezultatele cercetărilor științifice, lipsa de sulf poate duce la rigidizarea mușchilor și articulațiilor.

 • Acţionează anti-inflamator asupra sistemului muscular
 • Ameliorează durerile
 • Îmbunătăţeşte condiţia pielii


Aplicând Natural Collagen, poți fi sigur că sulful organic conținut în acesta se absoarbe corect și ajută la menținerea articulațiilor și a mușchilor în stare bună și la menținerea aspectului frumos al pielii, părului strălucitor și unghiilor puternice.

Utilizare

1-2 capsule pe zi.

Ambalaj

Conține 30 de capsule pullulan

CAPSULA PULLULAN

 • 100% naturală
 • biodisponibilitate ridicată
 • vegană, vegetariană
 • antialergică

Înterbări

Natural Collagen – Întrebări frecvente

1. Ce este Natural Collagen?
este un supliment alimentar care oferă colagen de peşte de înaltă calitate, sulf organic şi vitamina C naturală (din extract de măceş). Contribuie la sinteza corespunzătoare de colagen din corpul uman pentru a menţine o stare bună a articulaţiilor, oaselor, muşchilor, pielii, părului şi unghiilor.

2. Ce tip de colagen conţine?
Natural Collagen conţine colagen de peşte. Oamenii de ştiinţă consideră că este cea mai bună formă
de colagen, deoarece are aceeaşi structură ca şi colagenul produs în corpul uman.

3. Din ce materie primă provine colagenul, folosit în Natural Collagen?
Colagenul care intră în componenţa suplimentului Natural Collagen provine din pielea peştelui – este cel mai asiminabil colagen de cea mai înaltă calitate.

4. Cum se obţine colagenul?
Colagenul conţinut în suplimentul Natural Collagen este obţinut prin procesul petrolizei enzimatice, identică cu petroliza care apare în sistemul digestiv al omului. Acest proces garantează păstrarea tuturor peptidelor şi aminoacizilor unici în secvenţele adecvate ale lanţurilor de aminoacizi, ceea ce duce la o funcţionare biologică şi capacitatea lor de a stimula fibroblastele pentru a produce corect colagenul.

5. Ce componente suplimentare conţine Natural Collagen?
Natural Collagen conţine de asemenea extract din măceş - sursă bogată în vitamina C - precum şi sulf organic (MSM). Multe studii ştiinţifice confirmă faptul că furnizarea simultană de vitamina C cu colagen creşte eficacitatea suplimentului. Adăugarea sulfului organic poate minimaliza disconfortul organelor motorii şi a pielii.

6. Ce conţine o capsulă?
O capsulă Natural Collagen conţine 333 mg de colagen de peşte, 67 mg extract de măceş şi 50 mg metylosulfonylometanu (MSM), numit de asemenea sulf organic. este acoperită cu pullulanică, complet naturală.

7. Cine poate folosi Natural Collagen?
Natural Collagen este recomandat persoanelor adulte peste 25 ani - în jurul acestei vârste, cantitatea de colagen produs în mod natural de corpul uman începe să scadă, astfel că suplimentarea acestuia completează deficienţa. Mai ales persoanele care doresc să aibă grijă de starea articulaţiilor, pielii, părului şi unghiilor ar trebui să adauge colagen natural la programul lor de suplimentare. Vor beneficia de suplimentarea colagenului atât persoanele active ale căror articulaţii sunt expuse la leziuni, cât şi persoanele supraponderale şi obeze, ale căror articulaţii sunt suplimentate.

8. Femeile însărcinate şi care alăptează pot folosi Natural Collagen?
Femeile însărcinate, care intenţionează să rămână însărcinate şi care alăptează li se recomandă suplimentarea cu vitamine şi minerale. Înainte de utilizare vă rugăm să se consulte cu medicul de familie.

9. Am auzit că colagenul trebuie luat împreună cu vitamina C.
Vitamina C este necesară pentru producerea corespunzătoare de colagen în asigurarea funcţionării corecte a oaselor, cartilajului şi pielii. De aceea suplimentul Natural Collagen conţine extract de măceş, sursă bogată a vitaminei C.

10. Cum se utilizează capsulele?
Natural Collagen trebuie administrat 1 – 2 de două ori pe zi, bând multă apă. Trebuie să se ţină minte, că produsul nu poate fi luat ca substitut pentru o dietă variată. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată

11. Cât timp se pot lua pastilele?
Colagenul este înlocuit în organism la fiecare patru luni, deci merită să planificaţi tratament continuu tot atâta timp. Urmaţi doza zilnică recomandată. Nu folosiţi preparatul ca substitut pentru o dietă variată.

12. Există contraindicaţii pentru consumul de Natural Collagen?
Nu există contraindicaţii pentru persoanele sănătoase. Cu toate acestea, dacă sunteţi alergic la ingredientele suplimentului sau aveţi probleme de sănătate, consultaţi medicul înainte de a lua Natural Collagen.

13. Este sigură administrarea de Natural Collagenzi de zi?
Este bine să luaţi Natural Collagen, în conformitate cu recomandările: o capsulă, 1-2 ori pe zi.

14. Copii pot lua Natural Collagen?
Natural Collagen a fost elaborat pentru necesităţile persoanelor adulte. De aceea nu se recomandă administrarea acestui supliment de către copii.

Descărcări

30 alte produse din aceeași categorie: